Ambachtelijke dakbedekking Den-Haag

Logo-JVK-Daken

Dakdekker Den-Haag

Bij JVK Ambachtelijk daken Den-Haag staan we bekend om onze deskundigheid en hoge klanttevredenheid. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Den-Haag? Dan hoeft u nu niet verder te zoeken, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij werken o.a. aan ambachtelijke daken in Den-Haag. Ambachtelijke dakbedekking Den-Haag nodig?

JVK Daken uw betrouwbare dakdekker in Den-Haag

JVK daken, opgericht door Jurgen van Keulen, is uw betrouwbare partner voor alle soorten dak werkzaamheden in Den-Haag. Ons team bestaat uit mensen met vakmanschap en uitgebreide ervaring in ambachtelijke dakbedekking in Den-Haag en omstreken. Bij JVK Daken staat klanttevredenheid voorop en samen met u kijken wij naar uw behoeften. Wij zijn experts in aan het aanbrengen van zinken, koperen, loden en natuur leien dakbedekkingen.

Onze diensten

JVK Daken heeft een passie voor authentieke daken en we voeren regelmatig restauraties uit aan historische dakconstructies. We werken aan ambachtelijke daken in Den-Haag. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in:

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, Koper, Lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle types hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

Naast het realiseren van daken bieden wij bij JVK Ambachtelijke dakbedekking Den-Haag ook onderhoudscontracten aan. Op deze manier minimaliseert u de kans op dak problemen en verlengt u de levensduur van uw dak.

De projecten van JVK Daken

Bent u benieuwd wat wij allemaal doen? Bij onze referenties kunt u al onze recente projecten bekijken. Op deze manier krijgt u een helder beeld van wat wij als JVK Daken kunnen doen voor uw ambachtelijke dak in Den-Haag.

Onze mogelijkheden

Of het nu gaat om de installatie van een nieuw dak of de renovatie van uw huidige dak, de mogelijkheden bij JVK Daken Den-Haag zijn eindeloos. Wij staan als ambachtelijke dakdekker in Den-Haag voor u klaar. Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf voor uw ambachtelijke daken? Dan is JVK ambachtelijke dakbedekking Den-Haag er voor u.

Wij kijken samen met u naar alle mogelijkheden en door de prettige samenwerking kunnen wij kwaliteit op hoog niveau realiseren. Wij werken aan alle platte en hellende daken in Den-Haag. Met onze jarenlange ervaring in ambachtelijke daken Den-Haag, maken wij ook van uw dak een uniek dak.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies over dakbedekking in Den-Haag. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN