Ambachtelijke dakbedekking Middelburg

Logo-JVK-Daken

Dakdekker Middelburg

JVK Daken is het dakdekkersbedrijf voor ambachtelijke daken in de regio in Zeeland. Onze dakdekkers hebben een passie voor historische en ambachtelijke daken. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderhouden en renoveren van daken. Wij zijn de partij voor ambachtelijke dakbedekking in Middelburg. Zoekt u nog een dakdekker in Middelburg? Neem dan contact met ons op.

Ambachtelijke dakbedekking Middelburg

JVK Daken uit Breda staat bekend om de bijzondere klussen op hoog niveau en onze klanttevredenheid. Wij vinden een goede samenwerking tussen u als klant en ons dakdekker in Middelburg erg belangrijk. Wij werken aan alle platte en hellende daken, dakgoten, dakornamenten en dakpannen. Onze specialiteit zijn natuur leien, koper en loden daken.

Dakbedekking in Middelburg

We doen verschillende projecten bij zowel bedrijven als particulieren door heel Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en wij staan klaar om uw dak te herstellen. JVK Daken is er voor alle ambachtelijke daken in Middelburg. Daarnaast werken wij ook aan nieuwe daken. Wij kunnen deze een ambachtelijke look geven en zo duurzaam mogelijk maken. Wij zorgen ervoor dat onze daken worden gemaakt met duurzame materialen.

Onze mogelijkheden

JVK Daken is de dakdekker met ervaring in het onderhouden van ambachtelijke daken in Middelburg. We voeren diverse werkzaamheden uit en doen regelmatig renovaties aan ambachtelijke en historische daken in de regio. We hebben de volgende expertises:

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, koper, lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle type hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies over ambachtelijke dakbedekking in Middelburg. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN