Menu

Erkenningen

Wij zijn erkend en gecertificeerd voor EVI-metalen dakbedekkingen.

Certificaten

JVK Daken SKGIKOB.010798.01.NL d.d. 05-02-2018-1 Microsoft Word - JVK Daken IKB3061 d.d. 05-02-2018

bewijs van inschrijving tecu

Winnaar Bredase Groei ondernemers ChallengeGroei Challenge

Vandaag bezoek gehad van wethouder economische zaken Breda, heer Boaz Adank tesamen met mevr. Dirven, accountmanager bedrijven Breda.
Dit vanwege een bedrijfsbezoek en onze nominatie voor de Bedrijven Bredase groei Challenge als één van de gezondste, snelstgroeiende bedrijven in groot Breda (toch zeker in Ambacht).
Het was een zeer aangename ontmoeting en gesprek. Dank beiden.

LINK FOTOGRAFIE 099 LINK FOTOGRAFIE 108

 

Nominatie Bredase Community AwardWeek 43

Zojuist vernomen dat ons bedrijf is genomineerd voor de Breda Community Award, de prijs die wordt toegekend aan het bedrijf, dat wat heeft betekend voor de gemeente Breda op zowel zakelijk als maatschappelijk vlak. De nominatie valt ons te beurt vanwege de immense groei in relatief korte tijd van ons ambachtelijk bedrijf en de daarbij behorende bijdrage aan werkgelegenheid, aanwas van jeugdig personeel middels onze eigen opleidingen en omzetgroei voor toeleveranciers. Op maatschappelijke vlak leveren we onze bijdrage d.m.v. onder meer sponsoring NAC Breda, jeugd van vv Breda en WV Breda.

Trots en dankbaar voor deze mooie blijk van waardering en een pluim voor ons bedrijf en alle medewerkers om bij de laatste drie van 49 aanmeldingen te mogen behoren.

 

 

Zilveren (2e) plaats Dakenman van het jaar (Landelijk !)Dakenman van het Jaar

Afgelopen vrijdag werd in Egmond aan Zee de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing Dakenman van het Jaar 2016. Van de 14 genomineerden behaalde JVK Daken BV een eervolle tweede plaats. Een heel mooie waardering en een enorme stimulans voor mijn bedrijf en alle medewerkers. Via deze weg wil ik graag iedereen hartelijk danken die zijn of haar stem op ons heeft uitgebracht. Dit doet ons écht goed en draagt er toe bij dat wij onze werkzaamheden met onverminderde motivatie en vakkundigheid zullen voortzetten. Nogmaals bedankt!!

Met vriendelijke groet,
Jurgen van Keulen