Menu

Over JVK Daken

Wij maken daken. Prachtige en duurzame daken. Ambachtelijke daken. Vanzelfsprekend met de juiste mensen. JVK (Jurgen van Keulen, en een team van ruim 30 medewerkers) Daken is een volledig gespecialiseerd ambachtelijk dakbedekkingsbedrijf in de breedste zin van het woord.

JVK Daken

Jurgen van Keulen

JVK Daken levert het betere ambachtelijke dakdekkerswerk voor de klant die weet wat hij wil. Wij bieden altijd maatwerk en zorgen voor een passende uitstraling en begroting. Jurgen van Keulen, eigenaar en oprichter van JVK Daken: “Wij doen het anders en beter. Wij gaan voor perfectie, het zogenaamde ‘wauw-gevoel’, ofwel kwaliteit leveren met focus op de basis: de klant. Gewoon zoals het hoort. En vanzelfsprekend met de juiste mensen. Bij ons kunt u vertrouwen op de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding met een unieke garantie.”

Jurgen van Keulen

Meesters in zink – de Leimeesters – Meesters in metalen daken – Topdakdekkers

U kunt bij ons terecht voor een razendsnelle service voor bv. de reparatie van een lek in uw dak of dakgoot, maar ook voor een (middel-)groot, renovatie-, nieuwbouw- of restauratieproject. Passie, kwaliteit, gedrevenheid, service, klanten volledig ontzorgen, bereikbaarheid en een ouderwets staaltje vakmanschap in combinatie met ons unieke bedrijfs- en garantiebeleid zijn maar een kleine greep uit onze toegevoegde waarden.

Ons marktgebied is regionaal (en dit is al snel gezien onze filialen te Breda en Ossendrecht en onze verkoopkantoren te Rotterdam en Lommel/Antwerpen (BE) en natuurlijk ruim om deze gebieden heen.  In principe tussen Amsterdam en Brussel met de nadruk om bovenstaande gebieden.

De klant is koning

Onze doelstelling is trachten om de perfectie te evenaren. Onze werkwijze is uniek, transparant, duidelijk en goed. Wij richten ons op de klant, een persoonlijke benadering met net dat beetje extra. Daar draait het bij JVK Daken om. Met de juiste focus op de klantvraag en dan ook nog eens voor de juiste begroting en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bij JVK Daken bent u als klant nog echt koning!

Deskundigheid en vakmanschap

Jurgen: “Hoe we dit kunnen bewijzen? We laten het u graag ervaren. Wij zijn namelijk ervan overtuigd dat wij iets voor u kunnen betekenen. Ik sta persoonlijk in voor vakmanschap, deskundigheid, snelle service, een open en eerlijk advies met een passende en transparante begroting.”

JVK Daken BV = Jurgen Van Keulen Daken BV.

Jurgen van Keulen eigenaar van het bedrijf; geen onbekende in het dakbedekkings-loodgieters-en leidekkers wereldje. Een telg uit de bekende Van Keulen loodgieters familie uit Ossendrecht.
Zijn overgrootopa had al een bedrijf te Ossendrecht dat stamde uit 1895, ook zijn opa en zijn vader door wie hij onder andere is opgeleid met de beeste kneepjes, know how en vakmanschap van dit specialistische ambachtsvak.
Jurgen en zijn zeer ervaren medewerkers hebben inmiddels een vestiging te Breda, Lommel (BE en is een verkoopkantoor) en een bedrijf – vestiging te Ossendrecht, pal op de grens van brabant-zeeland-en België alwaar hij ook woonachtig is.

“Iedere vakman heeft bij ons zijn eigen specialisme; van zink-en koper nieuwbouw / zink-en koper renovatie/restauratie /loodwerkers / platte daken / leidekkers / service; zo creeër je een specialisme in een specialisme. Ofwel gespecialiseerde vaklieden binnen een specialistisch oer-hollands ambachtsbedrijf.  Dit komt de know-how, snelheid, betaalbaarheid en bovenal de kwaliteit ten goede!

Zijn motto is dan ook oprecht “een passie voor daken en vanzelfsprekend met de juiste mensen”; en gewoon focussen en doen “waar het eigenlijk allemaal om draait”.

Contact JVK Dakbedekkingen

Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies. Bel voor meer informatie naar 076-3032400, 06-12646899 voor vestiging Breda of stuur een email naar jurgen@jvkdaken.nl. Voor de vestiging Ossendrecht kunt u bellen naar 0164-745430, 06-53799335 of stuur een mail naar info@jvkdaken.nl.
Wij hopen snel van u te mogen horen!

 

Voor meerdere prachtige foto’s, bekijk ook de pagina foto’s op deze site.