Menu

MVO – duurzaam

Wie metalen zegt, zegt duurzaamheid! We beseffen ons steeds meer, dat we zuinig met onze grondstoffen moeten omgaan en dat het milieu zo min mogelijk moet worden belast. Bij JVK Daken staat een duurzame werkwijze en werken met milieuvriendelijke producten altijd centraal!

JVK Daken - duurzame dakenJurgen van Keulen, eigenaar en oprichter van JVK Daken BV: “Duurzaamheid is niet alleen vanuit het oogpunt van milieu van belang, ook de schaarste van grondstoffen krijgt steeds meer aandacht. De toepassing van metalen door JVK Daken voldoet aan de hoogste eisen van duurzaamheid. Deze metalen hebben een lange en betrouwbare levensduur en worden na gebruik voor 97% gerecycled. Dat leidt tot een lage CO2-uitstoot. Metalen als koper, zink, lood en natuurleien behoren tot ons specialisme.”

Duurzame en bijzondere bouwmetalen

Koper, zink, lood en natuurleien zijn bijzondere bouwmetalen met bijzondere eigenschappen en mogelijkheden. Denk daarbij bv. aan:
– Tijdloos mooi, met een levend oppervlak
– Bewezen kwaliteit vanuit de geschiedenis
– Tijdloos en van historische meerwaarde
– Trendy materiaal voor de moderne architectuur
– Eindeloos recycleerbaar
– Milieuvriendelijk en duurzaam
– Onbegrensde creatieve mogelijkheden
– Aanbevolen door vakspecialisten
– Langetermijninvestering
– Toegevoegde waarde voor het gebouw

Duurzame dakbedekkingen

Wilt u meer weten over duurzame dakbedekkingen? Bel voor meer informatie naar 076-3032400 of stuur een email naar jurgen@jvkdaken.nl. Wij helpen u graag!