Menu

Dakonderhoudscontracten en service

JVK daken dakbedekking dakonderhoudscontract Het schoonmaken, controleren en onderhouden van uw dak- en dakonderdelen is net zo belangrijk als het schoonmaken etc. van uw verwarming, airco en ventilatiesysteem. U kunt wel bedenken wat de gevolgen zijn van een ernstige lekkage en/of andere dakproblemen. Dit kunt u voorkomen door tijdige inspecties en goed onderhoud van uw dak. Een dakonderhoudscontract biedt daarbij uitkomst.

Dakonderhoudscontract

Ook op het gebied van dakonderhoudscontracten biedt JVK Daken een professioneel en deskundig advies. Na een uitgebreid persoonlijk gesprek en een uitvoerige eerste inspectie voorzien wij u van een maatwerkadvies. Daarbij geven wij o.a. aan om welke dakonderdelen het gaat en welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Vervolgens krijgt u van ons een nette prijsopgave.

Dakonderhoud voor elke type dakbedekking

Naast een perfecte service en kwaliteit kunnen wij voor u onderhoudswerkzaamheden aan elk type dakbedekking uitvoeren. Denk daarbij bv. aan:
– zinken dakbedekking
– koperen dakbedekking
– loden dakbedekking
– bitumen dakbedekking
– epdm dakbedekking
– pannen dakbedekking
– leien dakbedekking
– shingles
– etc.

JVK, de beste partij voor dakonderhoudscontracten

Een van de grote voordelen van JVK Dakbedekkingen is dat wij een gecombineerd loodgieters- en dakbedekkingsbedrijf zijn. Wij kijken naar veel meer dakonderdelen en beschikken over de benodigde kennis en kunde om u te voorzien van een deskundig totaaladvies. Naast het ontmossen van daken en het uitvoeren van noodreparties checken wij bv. ook de:
– hemelwaterafvoeren
– loodslabben
– dakgoten
– dakdoorvoeren
– het standaard hout- en schilderwerk
Dit zijn ook de onderdelen waar vaak de lekkages ontstaan.

Dakonderhoudscontracten

Met JVK Daken wordt het onderhoud van uw dak altijd kwalitatief beter uitgevoerd. Wij hebben 30 jaar ervaring en werken met de beste specialisten in ons vakgebied. Dat maakt ons voor u een partner waar u met plezier mee samenwerkt. Wij garanderen een perfect product en een perfecte service. Met JVK Daken weet u dat alles tot in detail voor u wordt geregeld. Gewoon, zoals het hoort.

Contact dakonderhoudscontract

Wilt u meer weten over onze maatwerk dakonderhoudscontracten? Bel voor meer informatie naar 076-3032400 of stuur een email naar jurgen@jvkdaken.nl.
U vindt hier meer informatie over de JVK Dakonderhoudscontracten voor particulieren en dakonderhoudscontracten voor (monumentale) gebouwenbeheerders.