Ambachtelijke dakbedekking Dordrecht

Logo-JVK-Daken

Uw dakdekker in Dordrecht

JVK Daken is de dakdekker in Dordrecht. Wij zijn het dakdekkersbedrijf voor ambachtelijke en historische daken en jarenlange ervaring in Dordrecht en omgeving. Onze specialiteit is het renoveren en onderhouden van ambachtelijke daken in Dordrecht. Wij werken met hoogwaardige en duurzame materialen aan uw dak. Ambachtelijke dakbedekking in Dordrecht nodig? Neem contact op met JVK Daken.

Ambachtelijke dakbedekking Dordrecht

JVK Daken staat bekend om onze hoge klanttevredenheid en het werken op hoog niveau. Wij werken aan alle hellende en platte daken in Dordrecht. Ook zijn wij specialist in dakgoten en dakpannen bij zinken, lood en natuur leien daken. Wij staan ook voor een goede samenwerking tussen u en ons als dakdekker in Dordrecht. Wij zijn klaar om uw dak aan te pakken.

Onze mogelijkheden als dakdekker in Dordrecht

JVK Daken is de dakdekker met ervaring in het onderhouden van ambachtelijke daken in Dordrecht. We voeren verschillende dakwerkzaamheden uit in Dordrecht en doen regelmatig renovaties aan ambachtelijke en historische daken in de omgeving. We hebben de volgende expertises:

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, koper, Lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle types hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

Dakbedekking in Dordrecht

JVK Daken werkt voor zowel particulieren als voor bedrijven en organisaties in Dordrecht. We voeren verschillende opdrachten en projecten uit aan nieuwe en oude panden in de omgeving. JVK Daken is het dakdekkersbedrijf voor ambachtelijke en historische daken. Meer weten over uw dakdekker in Dordrecht?

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies over dakbedekking in Dordrecht. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN