Missie & visie

Logo-JVK-Daken

Visie

Vakmanschap is een schaars goed aan het worden. Met respect en waardering voor het werk van onze eigen ambachtslieden en onze klanten zorgen wij voor een binding en een continuïteit. Wij zijn trots op onze vaklieden, maar zorgen er ook voor dat zij er trots op zijn voor JVK ambachtelijke daken te werken. Het moment van oplevering moet ook altijd een moment van trots zijn voor onze klant.

Ons doel is om onze daken, gevels en afvoersystemen, kortom al onze werken uit te laten blinken in vakmanschap en duurzaamheid, nu en in de toekomst.

U kunt van ons meesterschap verwachten.

Missie

JVK ambachtelijke daken is een volledig gespecialiseerd ambachtelijk dakbedekkersbedrijf in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor reparatie, service maar ook voor een (middel-) groot, renovatie-, nieuwbouw-, of restauratieproject. Alle disciplines hebben wij onder één dak. Onze vakmensen hebben ieder hun eigen specialisme en zij gaan voor het ultiem haalbare.

De gedeelde waarden binnen JVK ambachtelijke daken zijn de ziel van ons bedrijf en geven richting aan ons denken en handelen. Kernwaarden die ons gezicht bepalen zijn:

KWALITEIT

We hebben een sterke focus op perfectie. Deze werkwijze stelt ons in staat om continu te verbeteren. Dat maakt onze kwaliteit ook duurzaam.

SAMENWERKEN

Altijd mensgericht, samenwerken met plezier, elkaar helpen en samen succesvol zijn. We weten dat onze belangrijkste kracht in onszelf zit. Het beste in elkaar boven halen en nog beter worden. Zo bereiken we de top.

BETROUWBAARHEID

Voor ons betekent dit de beste prijs kwaliteitverhouding, zorgvuldigheid en duidelijkheid. Punctueel werken, zowel extern bij onze klanten als intern.

VERNIEUWEND

Toekomstgericht als we zijn denken we vooruit en niet alleen aan het product en resultaat van vandaag. We zijn ambitieus en vinden vernieuwend bezig zijn en onze continuïteit waarborgen eigenlijk heel normaal.

Doelstellingen

JVK ambachtelijke daken is een toonaangevende en ambitieuze onderneming met een sterke identiteit en een duidelijke focus op wat echt belangrijk is, namelijk meesterwerk verzorgen voor onze klanten. We blijven continu vernieuwen omdat wat ons betreft goed altijd beter kan. Blijven investeren in mens kennis en materieel is dan ook vanzelfsprekend binnen onze aanpak.

Onze mensen zijn ons werkkapitaal en binnen ons bedrijf hebben we dan ook een sterke focus op het creëren van een ambitieus werkklimaat. In deze solide omgeving dagen we elkaar uit tot creativiteit, ontplooiing en ondernemerschap. Zo weten we echt het verschil te maken voor onze klanten.

We zijn zeer relatiegedreven en zullen altijd streven naar een solide financiële basis om de ambitites waar te maken. Door constante kwaliteitsverbetering en innovaties blijven we op elk niveau werken aan versterking van de totale organisatie.

Jurgen van Keulen:

Mijn ziel en zaligheid ligt in dit bedrijf en die passie, dat vertrouwen, wil ik niet alleen overbrengen op onze klanten maar ook op onze huidige en toekomstige medewerkers. Ik heb de stille hoop dat JVK ambachtelijke daken in de toekomst binnen de familie haar activiteiten kan blijven uitoefenen met de filosofie die ik nu ook nastreef.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN