Leidekker Dordrecht

Logo-JVK-Daken

Leidekker Dordrecht

Wanneer u op zoek bent naar een leidekker in Dordrecht en de omgeving is het vaak lastig om de juiste te kiezen. Waar moet ik op letten, wie is er geschikt voor mijn klus en hoe weet ik of ik niet te veel betaal? Bij JVK Daken geven wij u graag alle informatie die u nodig heeft voor het kiezen van uw leidekker in Dordrecht.

Het werk van een leidekker Dordrecht

Ten eerste is het van groot belang om te beslissen of een leidekker in Dordrecht voor uw klus de geschikte persoon is. Een leidekker voorziet een dak van leistenen, een natuurproduct. Voor deze manier van werken is speciaal materiaal en specifieke vakkennis nodig. Het grote voordeel van dit natuurlijke materiaal is dat het jarenlang mee gaat. Daarnaast bestaan er tegenwoordig ook kunstleien, deze zijn goedkoper dan natuurleien daken, maar gaan ook minder lang mee.

Indien een leien dak toch niet is waar u naar op zoek bent, kunt u ook voor vele andere materialen kiezen. Zo kunt u bij JVK Daken bijvoorbeeld ook dakrenovaties laten uitvoeren of kunt u speciale dakonderhoudscontracten en service bij ons afnemen. Neem gerust contact met ons op om hier meer over te weten te komen.

Wie zijn wij?

Welkom bij JVK Daken. Jurgen van Keulen is gepassioneerd voor het maken van ambachtelijke daken. Zo werken ze als leidekker in Dordrecht en de omgeving hiervan, maar kunnen ze ook allerlei ander ambachtelijk dakdekkerswerk voor u uitvoeren. Perfectie streven wij altijd na en het personeel van JVK Daken neemt geen genoegen met minder.

JVK Daken is gevestigd in Breda, maar werkt ook als dakdekker en leidekker in Dordrecht en de omgeving. Door ons brede spectrum aan ambachtelijk werk, kunt u bij ons terecht voor goed advies. Een goede prijs-kwaliteitverhouding met een bijzondere garantie vinden wij bij JVK Daken van groot belang. Bij deze leidekker in Dordrecht is de klant koning en zal de werkwijze altijd transparant, duidelijk en goed zijn.

Wat kan JVK Daken als uw leidekker Dordrecht voor u doen?

JVK Daken kan u voorzien van advies, maar kan ook als leidekker in Dordrecht of de omgeving voor u aan het werk gaan. JVK Daken helpt u graag bij het maken van de beste keuze, omdat wij beseffen dat alle mogelijkheden bij het bouwen of restaureren van een dak het niet  altijd makkelijk maken. Daarom geven wij u graag goede en betrouwbare informatie over de verschillende mogelijkheden.

Naast leidekker in Dordrecht kunnen wij u ook bij vele andere projecten helpen, zo kunnen wij snel uw lekkende dak of dakgoot repareren en doen wij zowel nieuwbouw als restauratieprojecten. Bij JVK Daken kunt u daarnaast terecht voor iedere gewenste stijl.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN