Dak -en Leipannen & Platte Dakbedekkingen

Logo-JVK-Daken

JVK Daken Afdeling ‘Plat Pannen Compleet’

‘Plat Pannen Compleet’, is een afdeling apart, gespecialiseerd op het gebied van platte- en dakpannen daken met een compleet all-in concept (one stop shopping) al dan niet in samenwerking met www.jvkdaken.nl (zink, koper, lood en leien). Dit onderdeel van het bedrijf is gespecialiseerd in enerzijds platte daken in Bitumen en Epdm. Anderzijds in hellende daken in keramische dakpannen, leipannen en Bitumen shingle’s. Dit met een service van alle bijhorende werkzaamheden zoals een steiger, schilderwerk inclusief de HWA afvoeren alsmede de dakgoten en het lood in de schoorsteen. Al dan niet in combinatie met alle aanverwante werkzaamheden en samenwerkende partners.
Logo-JVK-Daken

‘Plat Pannen Compleet’ is een afdeling binnen JVK Daken dat voort komt uit de grote vraag naar goede platte dakdekkers en pannen dakdekkers. Dit vanuit een ideologie: “JVK Daken heeft de juiste mensen, de vraag, en daar moeten we iets mee doen”.

We doen het Compleet, anders en beter, beter dan de “rest” en streven naar de perfecte organisatie, compleetheid en kwaliteit, gewoon vertrouwd, betrouwbaar en simpelweg: “Gewoon zoals het hoort te zijn”. In combinatie met www.jvkdaken.nl kunnen wij hieraan voldoen.

Met onze ‘Plat Pannen Compleet afdeling’ zijn wij ervan overtuigd te streven naar het hoogst haalbare. Wij kijken er naar uit om onze organisatie en vakmanschap aan U te tonen.

Zaakvoerder Jurgen van Keulen staat er persoonlijk voor in dat Uw wensen voor Uw dak met een goede service worden ingevuld.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN