Zinkwerken

Logo-JVK-Daken

Zinkwerken

Weinig materialen koppelen zo’n stijlvolle uitstraling aan zo’n hoge gebruiksvriendelijkheid als zink. Zinkwerken zijn dan ook bijzonder populair in ons land en worden veelvuldig toegepast tijdens de bouw en renovatie van uiteenlopende soorten gebouwen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne look, een zinken dak vormt in veel gevallen de ideale keuze.

Van dakbedekking tot dakgoten en van regenpijpen tot gevels: zink is een uitermate veelzijdig materiaal dat vele toepassingen kent. JVK Daken is de absolute specialist in zinkwerken en kan vrijwel elke gewenste oplossing op voordelige wijze voor u realiseren. Bij ons kunt u op één vast adres terecht en weet u precies wat u kunt verwachten.

Dak en zinkwerk op maat bestellen

Ieder gebouw is anders en zinkwerken moeten in onze visie dan ook op maat worden gemaakt. Zinken dakbedekking, goten en regenpijpen horen aan te sluiten op het karakter van een pand en dienen deze sfeer bij voorkeur nog eens te versterken. Zo bent u verzekerd van zinkwerk dat ook vele jaren later nog altijd exact de gewenste uitstraling bezit.

Dit is niet onbelangrijk, want zink staat bekend om zijn lange levensduur en de toepassing ervan is hierdoor bij uitstek geschikt voor de lange termijn. U kunt rekenen op een levensduur van maar liefst een halve tot wel een hele eeuw. Zinken daken en toebehoren zijn dan ook een uitstekende investering die zich jaren na dato vrijwel altijd terugverdienen.

Dakgoot of regenpijp van zink

Zinken daken, zoals felsdaken en roevendaken, genieten grote populariteit vanwege het tijdloze karakter en de hoge kwaliteit. Hetzelfde geldt voor andere bouwkundige elementen zoals dakgoten, gevels en regenpijpen. Dit soort zinkwerk gaat niet alleen lange tijd mee, maar is bovenal duurzaam en onderhouds- en milieuvriendelijk.

Dit laatste komt met name door de grote recyclebaarheid van zink. Dit materiaal, een grondstof die van nature in het milieu voorkomt, is hiermee in ecologisch opzicht te verantwoorden. Het is echter niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Zinkwerken behoeven namelijk nauwelijks onderhoud, waardoor u over de jaren de nodige onderhoudskosten bespaart.

Wat zijn reële zinkwerken prijzen?

Hoewel prijzen voor zinkwerken variëren, kunnen we stellen dat de prijs gemiddeld hoger ligt dan bij goedkopere oplossingen op het gebied van dak- en gevelbekleding. Op lange termijn is zink echter weer voordeliger door het lage onderhoud en de hoge levensduur. Ook de chique uitstraling mag niet worden vergeten.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN