Renovatie asbest leien

Leidekkersbedrijf
Leidekkersbedrijf
Natuurleien-leidekker
Leidekker
Leidekkersbedrijf
Leidekker-leidekkersbedrijf
Logo-JVK-Daken

Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Dit betekent dat eigenaren van gebouwen (huiseigenaren en eigenaren van bedrijfspanden) met asbesthoudende dakbedekking voor die tijd moeten verwijderen. Hiervoor kan vanaf nu een subsidie worden aangevraagd.

Het verbod op asbestdaken beschermt mens en milieu tegen de gezondheidsrisico’s die blootstelling aan asbest met zich mee kan brengen. Asbestdaken verweren in de buitenlucht, waardoor asbestvezels vrijkomen. Het inademen kan schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en dier.

Heeft u een asbest leiendak of gevel en wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag in  mogelijkheden en alternatieven. Gaat u voor een vezelcementlei of een natuursteenlei? Alles is mogelijk en bespreekbaar. We staan u het gehele traject graag bij, verzorgen de asbestverwijdering en eventueel bouwkundig werk; hoe is bijvoorbeeld uw dak geïsoleerd of zijn er verbeterpunten?

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN