Over JVK Daken

Logo-JVK-Daken

JVK Daken levert het betere ambachtelijke dakdekkerswerk voor de klant die weet wat hij wil. Wij bieden altijd maatwerk en zorgen voor een passende uitstraling en begroting. Jurgen van Keulen, eigenaar en oprichter van JVK Daken: “Wij doen het anders en beter. Wij gaan voor perfectie, het zogenaamde ‘wauw-gevoel’, ofwel kwaliteit leveren met focus op de basis: de klant. Gewoon zoals het hoort. En vanzelfsprekend met de juiste mensen. Bij ons kunt u vertrouwen op de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding met een unieke garantie.”

Jurgen Van Keulen

Logo-JVK-Daken

Deskundigheid en vakmanschap

Jurgen: “Hoe we dit kunnen bewijzen? We laten het u graag ervaren. Wij zijn namelijk ervan overtuigd dat wij iets voor u kunnen betekenen. Ik sta persoonlijk in voor vakmanschap, deskundigheid, snelle service, een open en eerlijk advies met een passende en transparante begroting.”

JVK Daken BV = Jurgen Van Keulen Daken BV.

Jurgen van Keulen is de eigenaar van JVK ambachtelijke daken en geen onbekende in de wereld van professionele en ambachtelijke dakbedekkers – loodgieters – leidekkers. Zijn overgrootopa startte een loodgietersbedrijf in Ossendrecht (Brabant) en deze en de andere ambachten zijn zijn nakomelingen altijd blijven uitoefenen. ‘Van Keulen’ is daarmee een familie die al sinds 1895 bekendstaat om het pure ambacht en de hoge kwaliteit die zij leveren.

Jurgen en zijn zeer ervaren medewerkers werken inmiddels vanuit vestigingen in Breda en Ossendrecht. Zowel Nederlandse als Vlaamse opdrachtgevers weten JVK ambachtelijke daken goed te vinden wanneer het gaat om het maken, renoveren, restaureren en onderhouden van daken gemaakt van duurzame en mooie materialen zoals zink, koper en lei.

Iedere medewerker binnen JVK ambachtelijke daken heeft zijn eigen specialisme in materiaal en in toepassing. Stuk voor stuk zijn dit rasechte vakmannen die focussen op waar zij goed in zijn. Dat komt de know-how, snelheid, betaalbaarheid en kwaliteit ten goede en maakt JVK ambachtelijke daken onderscheidend van andere dakbedekkingsbedrijven.

Wie kennismaakt met JVK ambachtelijke daken, maakt kennis met pure passie en hoogstaand vakwerk. U ziet het terug in de schoonheid, de afwerking en de vanzelfsprekendheid waarmee een unieke garantie wordt afgegeven op de werkzaamheden. Ervaar het zelf!

JVK-Daken-Dakdekkers-generatie

3 van de 5 generatie's Van Keulen / JVK Daken, Juliëtte (9), Jurgen (47) en Louis (74).

JVK-Daken-Logo-Samenwerking

Ons bedrijf is gespecialiseerd in Ambachtelijke dakbedekkingen, te weten;

Zink – Koper – Lood – en Leien dakbedekkingen – Alle typen platte- en hellende daken – Alle typen gevelbekledingen en hwa afvoersystemen – Platte daken in bitumen en epdm -Hellende daken in leipannen, dakpannen en shingles – Service – Dakonderhoud – Dakonderhoudscontracten – Monumentenwachtrapporten – Complete dakaannemingen – Dakconstructies – Dakveiligheid – Zonnepanelen – One-stop-shopping – Alle leveringen voor het dak, design, kunst, dakornamenten en prefab- en alle zetwerken.

Bovenstaand is echt specialistenwerk, vergaard uit jarenlange ervaring en waar deskundigheid voor nodig is.
Daarbijkomend is een ‘echt’ staaltje ambachtswerk nog een zeldzaam gemeengoed en wij hebben deze in huis!

Gezien het specialisme van onze vaklieden hebben we dit onderverdeeld in 2 afdelingen:

Afdeling Particulieren – monumenten – kleinere werken – bedrijven – service
Afdeling Grotere (nieuw)bouw – renovatie – restauratie – grotere werken

Wij staan garant voor het betere ambachtelijke dakwerk, voor de klant die weet wat hij/zij wilt en vraagt.

Ons bedrijf is ontstaan uit ruim 30 jaar persoonlijke ervaring en vanuit een ideologie.
Wij doen het anders en beter, wij streven ernaar om op alle fronten de perfecte tevredenheid te evenaren, het zogenaamde “wauw”gevoel. Oftewel kwaliteit leveren, afspraken nakomen, de juiste prijzen rekenen, betrouwbaar zijn, echte ambachts dakspecialisten, altijd bereikbaar zijn, meer garantie bieden en eigenlijk alles wat u eigenlijk van een bedrijf mag verwachten. Gewoon zoals het hoort, focussen op de basis, op de klant en alles in teken van de klant.

Team-JVK-Daken-Dakdekkers

Wij zijn ervan overtuigd dat wij iets voor u kunnen betekenen. Ik sta er persoonlijk voor in dat uw wensen in vervulling gaan en verheugen ons erop om ons vakmanschap en ons professionalisme aan u te tonen.

Wij zijn uw: Meesters in Zink, Lei meesters, Masters in Metalen daken, top platte dakbedekkers.

Dit doen we … vanzelfsprekend met de juiste mensen.

Wij hopen graag van u te horen.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN