Diensten

Naast ons specialisme in zink, koper, lood en leien is JVK Daken BV, ook voor platte & andere hellende daken !

Logo-JVK-Daken

Renovatie asbest leien

Vervangen van asbestdaken en gevelbekleding Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Dit betekent dat eigenaren van gebouwen (huiseigenaren en eigenaren van bedrijfspanden) met asbesthoudende

Lees meer »

Zonnepanelen

Zonnepanelen Wilt u binnenkort zonnepanelen laten leggen? Dit kan op uw leien dak, pannen dak of in-of op u zinken dak.Dan bent u bij ons

Lees meer »

Rope Access / Touwtechniek

JVK daken beschikt ook over een ervaren medewerker Leidekkers / lood-koper-zinkwerker welke is voorzien van een Irata klimcertificaat.
Wij / kan dus werkzaamheden op hoogte uitvoeren middels de zgn touw / rope access of beter gezegd de abseiltechnieken.
Dit kan behoorlijke schade en kosten besparen gezien een snelle (nood) reparatie of inspectie op grote hoogten zonder hoogtewerker / kraan benodigd is.
Vanzelfsprekend wanneer het echt moet en sommige zaken niet toereikend zijn past dit eventueel binnen de mogelijkheden van JVK.

Lees meer »

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN