Menu

Dakdekker Bergen op Zoom

De zoektocht naar een geschikte dakdekker in Bergen op Zoom is niet altijd gemakkelijk. Waar moet u op letten en welke dakdekker is geschikt voor uw klus? Bij JVK Daken vinden wij deze vragen heel logisch en geven wij u hier graag antwoord op. Heeft u na het lezen van de tekst nog meer vragen of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op om al uw vragen beantwoord te krijgen!

JVK Daken als uw dakdekker Bergen op Zoom

JVK Daken is opgericht door Jurgen van Keulen. Al onze medewerkers hebben een passie voor ambachtelijke daken en zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende klussen rondom uw dak. Wij vinden het van groot belang dat uw dromen gerealiseerd kunnen worden, daarom is de klant bij ons altijd het uitgangspunt. Samen met u proberen we dan ook oplossingen te zoeken voor iedere situatie. Uw probleem is de uitdaging van onze dakdekker in Bergen op Zoom!

Wat doen wij?

JVK Daken is een dakdekker in Bergen op Zoom die gespecialiseerd is in verschillende onderdelen van het dekdekken. Onze passie ligt bij ambachtelijke daken en renovatie van oude daken doen wij dan ook veel. Daarnaast kunt u ook snel bij ons terecht voor reparaties aan uw dak, zodat u snel weer prettig kunt leven. Voorkomen is echter beter dan genezen en daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract met onze dakdekker in Bergen op Zoom aan te gaan. Door goed onderhoud wordt de kans op problemen met uw dak aanzienlijk verkleind en is uw dak minder snel aan vervanging toe!

Wilt u weten wat wij al hebben betekend voor andere klanten? Kijk dan eens bij onze referenties voor een blik op projecten die wij al hebben afgerond. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen.

Mogelijkheden bij onze dakdekker Bergen op zoom

De mogelijkheden bij een nieuw dak of een renovatie van uw oude dak zijn groot. Wij geven u dan ook graag inzicht in de verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Deze zullen verschillen in kwaliteit en prijs, waardoor u voor uzelf de beste afweging kunt maken. Als dakdekker in Bergen op Zoom vinden wij het van groot belang dat u volledig tevreden bent. Dit bereiken wij door samen met u op basis van correcte informatie keuzes te maken en altijd te streven naar perfectie in de uitvoering hiervan. Een prettige samenwerking tussen u en uw dakdekker in Bergen op Zoom is daarbij van groot belang.

Neem nu contact met ons op »

Contact met onze medewerkers

Wilt u weten of u de juiste klik heeft met onze dekdekker in Bergen op Zoom en of wij voor uw klus de beste partij zijn? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Ook wanneer u nog vragen heeft of graag meer informatie wilt over onze werkwijze kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 076-3032400 en 06-12646899. Ook kunt u ons bereiken via de e-mail, hiervoor kunt u mailen naar jurgen@jvkdaken.nl. Wij hopen snel van u te horen, zodat we u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomdak!