Zonnepanelen

Logo-JVK-Daken

Zonnepanelen

Wilt u binnenkort zonnepanelen laten leggen? Dit kan op uw leien dak, pannen dak of in-of op u zinken dak.Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het hele proces van leggen tot aansluiten door derden van deze zonnepanelen. U kunt zelfs kiezen tussen een op-dak systeem of het zogenoemd in-dak systeem van veridian solar. De clearline fusion. Zo is er voor al u wensen een geschikte oplossing te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Dit onderdeel van het bedrijf is gespecialiseerd in enerzijds platte daken in Bitumen en Epdm. Anderzijds in hellende daken in keramische dakpannen, leipannen en Bitumen shingle’s.

Dit met een service van alle bijhorende werkzaamheden zoals een steiger, schilderwerk inclusief de HWA afvoeren alsmede de dakgoten en het lood in de schoorsteen. Al dan niet in combinatie met alle aanverwante werkzaamheden en samenwerkende partners.

“Ook kunnen we tegenwoordig speciale zonnepanelen op maat en in kleur leveren en monteren. Dit van het merk Kameleon Solar; zeer interessant in zinkkleur, koperkleur of leigrijs in kleur. Vooral op (vergunningen) monumenten”.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN