Natuurleien

Logo-JVK-Daken

Natuurleien

Ecologische bouwmaterialen en duurzame productieprocessen zijn tegenwoordig aan een sterke opmars bezig. Natuurleien daken passen naadloos in deze trend en voorzien uw dak daarnaast van een tijdloze en natuurlijke uitstraling. Niet voor niets wordt dit type dakbedekking vaak ingezet om een statig pand nog meer allure te geven.

JVK Daken is gespecialiseerd in natuurleien dakbedekking en loopt voorop als het gaat om moderne en innovatieve toepassingen. Als ervaren leisteenimporteur onderscheiden wij ons door een hoge kwaliteit, die ons in staat stelt om garantieperiodes van 10 tot wel 100 jaar af te geven op onze natuurleien producten.

Plaatsing natuurleien dak

Een natuurleien dak heeft vele voordelen te bieden ten opzichte van andere vormen van dakbedekking. Leisteen koppelt een prachtig uiterlijk aan een hoge duurzaamheid, waardoor u talloze jaren kunt genieten van een stijlvol dak. Daarnaast is een leien dak van nature niet-waterdoorlatend, waardoor de kans op lekkage wordt geminimaliseerd.

Indien gewenst verzorgt JVK Daken, naast de plaatsing van prachtige daken, ook de renovatie ervan. Onvoorziene omstandigheden zoals extreme weerselementen kunnen een dak in de loop van de tijd beschadigen en kwetsbaar maken voor verder verval. Renovatie is dan een effectieve oplossing die ervoor zorgt dat u met uw dak weer vele jaren vooruit kunt.

Onderhoud van uw dakbedekking

Een van de grootste pluspunten van natuurleien is misschien nog wel het relatief lage onderhoud. Leien daken zijn weinig poreus en vereisen hierdoor nauwelijks onderhoud gedurende de lange levensduur. Daarnaast zijn ze prima bestand tegen temperatuurverschillen en harde wind of zelfs storm.

Ondanks de relatief lage onderhoudsbehoefte, heeft ook een leien dak eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig om in optimale conditie te blijven. JVK Daken kan indien gewenst regelmatige inspectierondes verzorgen en adviseert u over de meest efficiënte onderhoudsmaatregelen om de levensduur van uw dak te verlengen.

Wat is de prijs van natuurleien?

De kwalitatief hoogwaardige uitstraling van een natuurleien dak verraadt ook al iets over de prijs ervan. Als natuurlijk materiaal met een exceptioneel hoge levensduur behoort dit type dak niet tot de meest goedkope dakbedekking die verkrijgbaar is. De unieke stijl en het lage onderhoud zorgen er echter voor dat u de hogere investering op termijn terugverdient.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN