Leidekkersbedrijf

Logo-JVK-Daken

Leidekkersbedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbaar leidekkersbedrijf dat u verzekert van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding? Dan bent u bij JVK Daken aan het juiste adres. Wij maken, onderhouden en renoveren leien daken op ambachtelijke wijze en rusten niet voordat het dak aan al uw wensen voldoet.

Onze medewerkers zijn ervaren vaklieden die gespecialiseerd zijn in leisteen dakbedekking. Dat is ook nodig, want een leistenen dak verschilt op diverse punten van andere typen daken en dient daarom aan uiteenlopende criteria te voldoen. Leidekkersbedrijf JVK Daken bespreekt graag uw specifieke behoeften en levert op basis daarvan altijd maatwerk.

Leidekkersbedrijf voor renovatie leien dak

Een leien dak leggen is een vak apart en moet daarom worden uitgevoerd door bekwame specialisten. Alleen op die manier weet u zeker dat het dak de uitstraling en duurzaamheid biedt waar u naar op zoek bent. Naast de aanleg van leisteen dakbedekking verzorgt JVK Daken ook gerelateerde diensten zoals bijvoorbeeld de renovatie van leien daken.

Dit brede expertisegebied zorgt ervoor dat u niet langer verschillende dakdekkers hoeft in te huren, maar op één adres terecht kunt voor al uw behoeften op het gebied van dakbedekking. U onderhoudt nauwe contacten met een vaste contactpersoon en blijft gedurende het gehele traject op de hoogte van de voortgang.

Onderhoud van leisteen dakbedekking

Tijdig onderhoud van een dak is noodzakelijk om een optimale werkzaamheid te garanderen. Regelmatige inspecties voorkomen lekkage en andere veelvoorkomende dakproblemen. Een dakonderhoudscontract van JVK daken ontzorgt u compleet en zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de staat waarin uw dak verkeert.

Elk leistenen dak is anders en daarom leveren wij altijd advies op maat. Tijdens de eerste inspectieronde brengen wij in kaart welke dakonderdelen voor onderhoud in aanmerking komen en adviseren wij u over de noodzakelijke werkzaamheden. Zo kunt u rekenen op een dak dat altijd in optimale conditie verkeert.

Goede leidekker gezocht?

Het dakdekkersvak is een oud ambacht dat vele werkzaamheden bestrijkt. JVK Daken verzorgt daarom niet alleen de creatie, renovatie en het onderhoud van leien daken, maar houdt zich ook bezig met platte en hellende daken zoals het maken van houtwerken als leilatten en het aanbrengen van energiebesparende zonnepanelen op leisteen dakbedekking.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN