Ambachtelijke dakbedekking Ridderkerk

Logo-JVK-Daken

De dakdekker in Ridderkerk

JVK Daken is de vertrouwde dakdekker in de omgeving van Ridderkerk. Wij doen in daken: dichte, prachtige en duurzame, ambachtelijke daken in Ridderkerk. Dit doen wij vanzelfsprekend met de juiste mensen op de juiste plek. JVK Daken heeft jarenlange ervaring en gaat voor het zogenaamde “wauw” gevoel. Oftewel: kwaliteit leveren, focussen op de basis en op de klant. Ambachtelijke dakbedekking in Ridderkerk en historische daken is onze passie. Wij werken aan alle platte en hellende daken in Ridderkerk.

Dakbedekking in Ridderkerk

JVK Daken staat bekend om onze hoge klanttevredenheid en het werken op hoog niveau. Wij werken alleen met meesters in zink, leismeesters, masters in metalen daken en top dakdekkers in Ridderkerk. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort en we staan dan ook voor een goede samenwerking tussen u als klant en ons als dakdekker in Ridderkerk. Ambachtelijke daken in Ridderkerk blijven op deze manier behouden en de sfeervolle look gaat ook niet verloren.

Ambachtelijke dakbedekking in Ridderkerk

Wij maken duurzame ambachtelijke daken. Wij zijn specialist in zinken, koperen, loden en leien dakbedekkingen. Daarnaast doen wij dakgoten en dakpannen in zink, lood en natuur leien. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven in Ridderkerk. Onze ambachtelijke dakdekkers in Ridderkerk staan klaar om uw dakproject tot in de perfectie uit te voeren. We voeren verschillende opdrachten uit aan nieuwe en oude panden in de omgeving.

Onze mogelijkheden als dakdekker in Ridderkerk

JVK Daken is de dakdekker met ervaring in het onderhouden van ambachtelijke daken in Ridderkerk. We voeren verschillende dakwerkzaamheden uit aan dakbedekkingen in Ridderkerk en doen regelmatig renovaties aan ambachtelijke en historische daken in de omgeving. We hebben de volgende expertises:

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, koper, lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle type hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies ambachtelijke dakbedekking in Ridderkerk. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN