Ambachtelijke dakbedekking Roosendaal

Logo-JVK-Daken

Ambachtelijke dakbedekking Roosendaal

JVK Daken uit Breda is de partner voor ambachtelijke dakbedekking in Roosendaal. Heeft u een dakdekker in Roosendaal nodig? Denk dan aan JVK Daken. We hebben jarenlange ervaring met het herstellen van ambachtelijke daken, maar ook met het bouwen aan nieuwe daken. Wij staan bekend om onze bijzondere dakwerkzaamheden en wij werken op hoog niveau. Wij werken aan alle platte en hellende daken in Roosendaal.

Onze expertise en mogelijkheden

We voeren diverse werkzaamheden uit aan ambachtelijke daken in Roosendaal. Wij werken op daken van particulieren en van organisaties en bedrijven. Wij zorgen voor een mooi en uniek dak, als dakdekker in Roosendaal.

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, koper, lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle type hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

Dakbedekking in Roosendaal nodig?

Wij vinden een goede samenwerking tussen u en ons als dakdekker in Roosendaal erg belangrijk. Wij kijken samen met u naar welke mogelijkheden er zijn bij uw woning en we zoeken naar de best passende oplossing. JVK Daken is de specialist in zinken, koper, loden en natuurleien daken in Roosendaal. Heeft u dakbedekking in Roosendaal nodig? Neem dan contact met ons op.

Dakdekker Roosendaal

JVK Daken is het dakdekkersbedrijf uit de regio met jarenlange ervaring als dakdekker in Roosendaal. Wij werken met passie aan ambachtelijke en historische daken. We vinden het belangrijk dat daken in oude staat worden hersteld. Wij kunnen ook nieuwe daken maken met een oorspronkelijke look. Meer weten?

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies over ambachtelijke dakbedekking in Roosendaal. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN