Luxe daken voor woon- en winkelcomplex Vinkenplein in Bilthoven

Logo-JVK-Daken

Luxe daken voor woon- en winkelcomplex Vinkenplein in Bilthoven

Een commercieel en appartmentencomplex aan het Vinkenplein in Bilthoven is onlangs uitgevoerd met een zinken dakbedekking. Het gebouw heeft daardoor een luxueuze uitstraling gekregen en is bovendien zeer duurzaam. Een fraai project dat is uitgevoerd door specialist in leien en zinken dakbedekkingen JVK Ambachtelijke Daken uit Breda-Ossendrecht.

Zinken daken

Het totale dakoppervlak van het complex bedraagt zo’n 1700 mÇ en alle daken zijn volgens een traditioneel, geventileerd systeem voorzien van een zinken dakbedekking. De panden krijgen hiermee een luxe uitstraling. Gekozen is voor NedZink Nova in het felssysteem. Ook de dakgoten zijn uitgevoerd in zink. In verband met de KOMO- en ERM-certificering werd door SKG-IKOB een uitvoerige kwaliteitscontrole uitgevoerd.

“De vele detailleringen maakten dit project complex,” vertelt Jurgen van Keulen, directeur van het zinken dakbedekkingsbedrijf. “Het complex bestaat uit verschillende, verspringende daken die zijn uitgerust met grote ramen en dakkapellen, het was een mooie uitdaging om de felsbanen zodanig aan te brengen dat het een mooi, harmonieus beeld op zou leveren. Het woon- en winkelcomplex is een ontzettend beeldbepalend gebouw voor het centrum van Bilthoven, dus de verantwoordelijkheid is groot.”

Lees hier het volledige artikel

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN