Ambachtelijke dakbedekking Goes

Logo-JVK-Daken

Ambachtelijke dakbedekking Goes

JVK Daken is het dakbedekkingsbedrijf uit Breda wat uw dak in Goes weer helemaal tot een nieuw dak kan realiseren. Wij hebben een passie voor ambachtelijke en historische daken. Zoekt u nog iemand voor ambachtelijke dakbedekking in Goes? Aarzel dan niet om contact met JVK Daken op te nemen.

Het dakdekkersbedrijf in Goes

JVK Daken heeft jarenlange ervaring aan de bouw van oude, maar ook nieuwe daken. Wij staan dan ook bekend om onze klanttevredenheid en onze bijzondere dakwerkzaamheden. Wij denken met u mee in oplossingen en werken op hoog niveau. Bij onze projecten kunt u al onze projecten bekijken. Dakbedekking in Goes nodig? Bel voor meer informatie.

Onze expertises in Zeeland

JVK Daken voert diverse werkzaamheden uit aan verschillende ambachtelijke daken in Goes. Wij werken aan alle platte en hellende daken in Goes. We voeren dan ook regelmatig dakwerkzaamheden uit bij daken van zowel particulieren als bij bedrijven en organisaties. We hebben de volgende expertises:

Dakbedekking en gevelbekleding in zink, koper, lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

Alle type hellende daken in dakpannen, leien en shingles

Platte daken in bitumen en epdm

Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

Dakdekker nodig in Goes?

Wij gaan samen met u kijken welke mogelijkheden er zijn aan uw dak. We zijn specialist in zinken, loden en natuurleien daken in Goes. Wij vinden de samenwerking tussen u en ons als dakdekker in Goes erg belangrijk. JVK Daken staat voor u klaar en zorgt voor een mooi en uniek dak.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies over ambachtelijke dakbedekking in Goes. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN