JVK Daken België

Wij zijn een Nederlands-Belgisch bedrijf en gevestigd in Nederland vlakbij de Belgische grens.

Jurgen van Keulen, de directeur van JVK Dakenwoont in de Nederlands-Belgische grensstreek en is België-minded. Wij werken graag en veelvuldig in België. U komt ons met name in de regio’s Lommel en Groot-Antwerpen vaak tegen. Door ons specialisme, snel en vakkundig uitgevoerde werkzaamheden, flexibele werkwijze en het nakomen van gemaakte afspraken is JVK Daken ook in België een veelgevraagd bedrijf en een bekende partner als het gaat om dakbedekkingen in de breedste zin van het woord. 

Vanzelfsprekend voldoen wij volledig aan de Belgische wet- en regelgeving. Daardoor kunnen wij dus waar mogelijk ook de 6% BTW regeling toepassen bij het onderhoud van uw dak. Wij werken middels een aansprakelijk BTW vertegenwoordiger, IFRA uit Lommel (B). Zo bent u er zeker van dat alles volgens de BTW regels verloopt.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in België? Bel dan naar onze vestiging in Lommel/Antwerpen via 03 8080918. Wij staan u graag te woord!

Lommel (be)
Breda

Rithmeesterpark 27
4814 GZ Breda
Tel: 076-3032400
Gsm: 06-12646899
Email: jurgen@jvkdaken.nl

Ossendrecht

Putsmolentje 26
4641 SK Ossendrecht
Tel: 0164-745430
Gsm: 06-53799335
Email: info@jvkdaken.nl

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.