JVK Daken België

Logo-JVK-Daken

Wij zijn een Nederlands-Belgisch bedrijf en gevestigd in Nederland vlakbij de Belgische grens.

Jurgen van Keulen, de directeur van JVK Daken woont in de Nederlands-Belgische grensstreek en is België-minded. Wij werken graag en veelvuldig in België. U komt ons met name in de provincie Antwerpen vaak tegen. Door ons specialisme, snel en vakkundig uitgevoerde werkzaamheden, flexibele werkwijze en het nakomen van gemaakte afspraken is JVK Daken ook in België een veelgevraagd bedrijf en een bekende partner als het gaat om dakbedekkingen in de breedste zin van het woord.

Vanzelfsprekend voldoen wij volledig aan de Belgische wet- en regelgeving. Daardoor kunnen wij dus waar mogelijk ook de 6% BTW regeling toepassen bij het onderhoud van uw dak. Wij werken middels met een aansprakelijk BTW vertegenwoordiger. Zo bent u er zeker van dat alles volgens de BTW regels verloopt.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in België? Neem dan contact op met onze vestiging in Antwerpen via info@jdc-ambachts-dakwerken.be. Wij staan u graag te woord!

Jurgen-van-Keulen-België
JVK-België
Antwerpen (be)
JVK-Nederland-dakdekker
Breda

Rithmeesterpark 27a
4838 GZ Breda
Tel: 076-3032400
Gsm: 06-12646899
Email: jurgen@jvkdaken.nl

Breda-JVK-Daken
JVK-Nederland-dakdekker
Ossendrecht

Putsmolentje 26
4641 SK Ossendrecht
Tel: 0164-745430
Gsm: 06-12646899
Email: info@jvkdaken.nl

JVK-Daken-Ossendrecht-Locatie
Dakbedekking-historische-daken-zinken-daken
Dakdekkers
Dakbedekking

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.