Ambachtelijke dakbedekking Tilburg

Logo-JVK-Daken

Dakbedekking in Tilburg

JVK Daken is het dakdekkersbedrijf voor ambachtelijke dakbedekking in Tilburg. We hebben jarenlange ervaring in dakdekken in Noord-Brabant en in de regio van Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van ambachtelijke daken. Wij hebben een passie om oude daken weer te herstellen.

Uw dakdekker in Tilburg

JVK Daken is een deskundig dakdekkersbedrijf en wij staan bekend om onze hoge klanttevredenheid. De dakdekkers van JVK Daken werken op hoog niveau. Wij hebben jarenlange ervaring in dakbedekking in Tilburg en wij kunnen u ook helpen met uw dak, dakpannen en dakgoten.

Ervaren dakdekkers

Op onze website kunt u al onze opdrachten en projecten zien die we in Tilburg hebben uitgevoerd. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw dak. We geven u al onze opties en vinden een goede samenwerking tussen u en ons als dakdekkersbedrijf in Tilburg erg belangrijk. Wij staan voor u klaar om uw dak weer te restaureren en te herstellen. In Tilburg werken wij aan alle platte en hellende daken en dakgoten. Als u een ervaren dakdekker in Tilburg zoekt, kunt u contact opnemen met JVK Daken.

Onze mogelijkheden

JVK Daken is de dakdekker met ervaring in het onderhouden van ambachtelijke daken in Tilburg. We voeren diverse werkzaamheden uit en doen regelmatig renovaties aan ambachtelijke en historische daken. We hebben de volgende expertises: 

Dakbedekking en gevelbekleding in zink, koper, lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

Alle type hellende daken in dakpannen, leien en shingles

Platte daken in bitumen en epdm

Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

Daarnaast werken we aan alle platte en hellende daken in Tilburg. Wij voeren opdrachten en projecten uit voor bedrijven en organisaties, maar ook voor particulieren. Elk dak is uniek en onze passie is het om uw dak weer te herstellen. Wij zijn de partij voor ambachtelijke dakbedekking in Tilburg.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies over ambachtelijke dakbedekking in Tilburg. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN