Leidekker

Logo-JVK-Daken

Leidekker

Bent u op zoek naar een professionele leidekker? Dan zit u bij JVK Daken goed. Wij zijn een leidekkersbedrijf met jarenlange ervaring in natuurleien. Wij zijn een betrouwbaar leidekkersbedrijf en wij verzekeren u van de best mogelijke prijs en kwaliteitsverhouding. We realiseren, onderhouden en renoveren leien daken op ambachtelijke wijze.

Leidekkersbedrijf voor natuurleien

JVK daken is het leidekkersbedrijf voor natuurleien daken. Een natuurleien dak leggen is een vak apart en daarom wordt dat uitgevoerd door de ervaren specialisten van JVK Daken. Naast de aanleg van een leistenen dakbedekking verzorgt JVK Daken ook de renovatie aan leien daken. Bent u op zoek naar een leidekker voor een renovatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag.

Elk leien dak is anders en daarom levert onze leidekker altijd advies op maat speciaal voor uw situatie. Wij doen altijd eerst een inspectie waarbij we u ook adviseren over de eventuele noodzakelijke werkzaamheden die nodig zijn aan uw dak. Van tevoren bespreken wij alle vragen die u heeft over uw leien dak. Op deze manier kunnen wij uw dak goed onderhouden.

Wij werken aan alle platte en hellende daken. Een natuurleien dak is een duurzaam dak omdat het een lange levensduur heeft. Onze leidekker staat voor de kwaliteit die wij leveren aan uw dak.

Onze specialismes:

Bij JVK Daken zijn we gespecialiseerd in:  

✔ Dakbedekking en gevelbekleding in zink, Koper, Lood of (natuur) leien

✔ Alle type dakgoten en hemelwaterafvoersystemen

✔Alle types hellende daken in dakpannen, leien en shingles

✔ Platte daken in bitumen en epdm

✔ Service, onderhoud, onderhoudscontracten, monumentenwacht-rapporten

Een natuurleien dak heeft een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Een natuurleien dak zorgt voor een unieke stijl en dit type dak heeft niet veel onderhoud nodig. Daarom gaan leien daken ook jaren mee.

De projecten van JVK Daken

Nieuwsgierig naar onze projecten? Neem een kijkje bij onze referenties en bekijk de projecten die we hebben gedaan. Dit is uiteenlopend van woningen van particulieren tot bedrijfspanden en historische gebouwen. Door onze projecten te bekijken krijgt u een inzichtelijk beeld van onze mogelijkheden en ervaringen.

JVK Daken is de leidekker die u zoekt

Ons leidekkersbedrijf heeft jarenlange ervaring met het realiseren en onderhouden van (natuur) leien daken. Daarnaast renoveren we ook leien daken en dit doen we met passie. Wij werken aan ambachtelijke daken en historische gebouwen. Zink, koper, loden en leien daken zijn dan ook het type daken waar JVK Ambachtelijke daken aan werkt.

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN