Menu

Een leien dak als ideale dakbedekking

Leidekken: een vak apart. En laat dat nou net óns vak zijn! Wij van JVK Daken helpen u graag met alle wensen. Dat kunnen de verschillende manieren van leidekken zijn, of verschillende leistenen die u graag zou willen zien.

Leisteen: duurzaam en niet-waterdoorlatend

leien daken - JVK leidekkersbedrijfDe toepassing van leisteen op daken heeft vele voordelen. Het is niet alleen een fraai, maar ook duurzaam materiaal. Voor uw dak heeft leisteen nog meer voordelen dan dit. Leisteen is namelijk niet-waterdoorlatend, lichtbestendig én is door de structuur makkelijk schoon te maken. Daarnaast is leisteen makkelijk te bewerken, je kunt het in no-time doorkappen bijvoorbeeld. Ideaal en mooi voor het perfect bedekken van uw dak!

Leien daken

Wij van JVK Daken zijn van mening dat leistenen een prachtig natuurproduct is dat te allen tijde kan worden ingezet als dakbedekking. Jurgen van Keulen, eigenaar en oprichter van JVK Daken: “Duurzame materialen en processen worden binnen het bouwproces steeds belangrijker. Duurzaamheid staat bij JVK Daken in een heel hoog vaandel. Een duurzame, moderne en innovatieve werkwijze staat bij ons altijd centraal. Daardoor kunnen wij onze klanten voorzien van de meest duurzame oplossing als het gaat om leien daken.”

Natuurleien daken

Wilt u meer weten over leien daken? Neem dan contact op met Jurgen van Keulen, eigenaar en oprichter van JVK Daken via 076-3032400/06-12646899 of stuur een e-mail naar jurgen@jvkdaken.nl.