Zinkwerken stelen de show!

Logo-JVK-Daken

Zinkwerken stelen de show!

‘Een zinken dak? Wat gaaf!’ Een veelgehoorde uitspraak volgens dakdekker Jurgen van Keulen. “Zinkwerken stelen de show. Maar het is niet alleen mooi, ook heel gebruiksvriendelijk”, legt hij uit. De populariteit van zinken daken groeide enorm in de jaren ’90, toen steeds meer mensen begonnen met kiezen voor duurzaamheid. In voeding, in kleding, maar ook in bouwmaterialen. Het materiaal van zinken daken is onderhoudsvriendelijk, laat zich gemakkelijk bewerken én is 100% recyclebaar. Dubbele winst dus!

Architectonische mogelijkheden

Bij JVK Daken kunt u uiteraard kiezen voor een zinken dakbedekking. Wij denken graag met u mee over de wensen en mogelijkheden van een zinken dak voor uw pand. Veel mensen vinden de architectonische mogelijkheden van zink voor zowel voor gevel- als daktoepassingen een groot voordeel van het inzetten van zink. Dat begrijpen wij. Een zinken dak geeft net dat beetje extra, het gevoel uw woning een andere uitstraling te geven dan de woning van de buren.

Zinkwerken

Opdrachtgevers weten dat zink veel toegevoegde waarde heeft voor uw pand. Zo resulteert de toepassing van zink ook in minder onderhoudskosten. Met een zinken dak kiest u voor een milieu- en kostenbewuste keuze. Zink is voor 100% recyclebaar. Daarnaast is zink ook het meest perfecte materiaal voor uw dakgoten, bekleding van boeiboorden en is het uitermate geschikt om een prachtige chique gevelbekleding te realiseren.

Isolatie van zinkwerken

Een belangrijk onderdeel van het gebruik van zink voor uw daken, is de dakopbouw die u kiest. Daarvoor zijn verschillende opties, die JVK Daken graag met u bespreekt. Het ene dak is immers het andere niet. Wij willen graag onze kennis hierbij inzetten en met u delen!

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN