JVK Daken, uw dakdekker in Breda

Logo-JVK-Daken

JVK Daken, uw dakdekker in Breda

Hoewel Jurgen van Keulen, eigenaar van JVK Daken, een grote fascinatie heeft voor Parijse daken, heeft hij naast Den Bosch en Lommel/Antwerpen (B) ook een voorliefde voor Breda. Een prachtige stad, zo schetst hij zelf. Voor zijn werk maakt het niet uit hoe mooi een dak in eerste instantie is, hij máákt het mooi. “Niet alle panden hebben het statige imago van Parijs, dat hoeft ook niet. Ook in Breda en omgeving zijn prachtige panden te vinden die wij graag onder handen nemen. Bent u op zoek naar een dakdekker in Breda? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!”

Dakdekker Breda

Dakdekker Breda - JVK Daken

JVK Daken is o.a. gevestigd in Breda. “Breda is een prachtige stad, maar heeft natuurlijk niet de woningen en straatjes zoals Parijs het heeft. In Breda behandelen we een grote diversiteit aan panden. Van rijtjeshuizen tot monumentenpanden. Dat houdt het werken in Breda zo leuk: het is divers. Het is steeds weer een uitdaging voor ons.”

Dakdekker Breda – Den Bosch – Lommel/Antwerpen (B)

“De werkzaamheden die we als dakdekker in de regio Breda uitvoeren lopen zeer uiteen. Onze specialisten komen graag bij u langs voor het dak van uw (nieuwbouw-)woning of het repareren van de lekkage in uw dakgoot of plat dak. Ook verzorgen wij de complete dakrestauratie of onderhoud van uw (monumentale) pand.” Volgens Jurgen staat het voorop wat de klant met zijn of haar dak wil. “Met onze ervaring in binnen- en buitenland kunnen we inmiddels veel waarmaken voor de klant, maar het is belangrijker wat de klant precies wil. Laat de klant maar meedenken, wij gaan voor een persoonlijke benadering!”

Waarom JVK Daken?

– Een vast team van specialisten
– Betrouwbaar
– Deskundig
– Compleet pakket aan dakdiensten
– De juiste prijs-kwaliteitsverhouding
– De beste garantievoorwaarden
– Een persoonlijke benadering

CONTACTEER ONS

JVK Daken staat voor vakmanschap, deskundigheid en een open en eerlijk advies. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij verheugen ons erop om ons vakmanschap aan u te tonen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag en voorzien u altijd van een maatwerkadvies.
JVK DAKEN